Zelfbouw in groepen: knelpunten en actie! (en intervisie)

Vanavond had ik met een aantal zelfbouwgroepen een avond georganiseerd om te kijken wat groepen van elkaar kunnen leren en wat de gemeente beter kan doen. Bovendien is er een miljoen op de begroting vrijgemaakt ter stimulering van zelfbouwgroepen, waar nog geen concrete invulling voor is.
Opvallend was dat groepen zelf eigenlijk weinig contact met elkaar hebben in georganiseerd verband. Toch zijn er een aantal knelpunten die optreden die we samen kunnen oppakken.
We hebben afgesproken die concreet uit te werken met actie die de gemeente zou kunnen doen en dan opnieuw bij elkaar komen. We hebben al een flinke huiswerklijst voor de gemeente genoteerd die ik dan agendeer in de raad. Wil je er ook bij zijn volgende keer? Meld je bij mij en ik heb ook meteen maar een facebookgroepje gemaakt: klik hierAfbeelding
Zoals je ziet bleef men nog lang hangen voor intervisie. Er waren mensen en groepen met verschillende wensen en ideeen, van jong tot oud, alleen voor wonen of ook andere functies, nieuwbouw en bestaand, kantoor of school. Maar allemaal met 1 zelfde noemer: wij willen bouwen!
Ik ga ze helpen.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Zonder categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s