Meldpunt wonen in een leeg kantoor

Wonen in een leeg kantoor van de gemeente? Mail mij welk pand je aanspreekt en wat je plan is op mulder020@gmail.com of vul hieronder het formulier in.

 

Naar aanleiding van mijn artikel in Parool dat lege kantoren tegen zeer lage prijzen van de hand worden gedaan en dat dit kansen oplevert voor mensen die daar graag willen wonen en zelf nog verbouwen kreeg ik diverse reacties van mensen die dat zelf zouden willen. Sindsdien ben ik hard bezig het daadwerkelijk te regelen in de vorm van een kluskantoor: je profiteert van de lage vastgoedprijzen van 50.000 euro voor 100 m2 en verbouwd zelf. Kost de verbouwing je een ton, dan kun je dit met een modaal inkomen nog steeds financieren.

Wij hadden reeds een heel interessante avond over de mogelijkheden (zie hier het verslag). Naar aanleiding hiervan verstuurden wij een nieuwsbrief met nuttige tips en contactgegevens (zie hier onze eerste nieuwsbrief). Op 4 september organiseerden wij een tweede avond (zie hier voor onze tweede nieuwsbrief) waarop wij concrete stappen gezet hebben.

Op de hoogte blijven?

Vul hieronder het formulier in als je zelf graag in een leeg kantoor zou willen wonen of werken, bijvoorbeeld als kunstenaar of met een klein bedrijfje, of als je zelf iets in de aanbieding hebt! Of heb je zelf al een initiatiefgroep van een collectief dat een kantoorruimte wil bewonen, of een website die vraag en aanbod bij elkaar brengt? Laat het weten, ik zorg dat in een volgende post en onze nieuwsbrief de kennis verder verspreid wordt!

1 reactie

Opgeslagen onder Lege kantoren, Politiek

Een Reactie op “Meldpunt wonen in een leeg kantoor

  1. Pingback: Waarom u voor wonen moet kiezen | Website van Michiel Mulder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s