Ratelband

Emile Ratelband wordt niet vervolgd voor zijn uitlatingen aangaande homofilie. In het Vlaamse blad ‘Dag Allemaal’ had hij een aantal uitspraken gedaan op grond waarvan ik hem had aangeklaagd. Dit was de aanleiding dat we beiden werden uitgenodigd voor een debat bij Pauw en Witteman: zie hier.

Uiteindelijk heeft hij al zijn uitspraken, ook die hij deed bij Pauw en Witteman, ingetrokken na een gesprek met het coc en hij is zelfs lid geworden van het coc en heeft zich aangeboden gratis zich in te zetten voor de homoemancipatie.

Ik wilde toen mijn aangifte intrekken, maar dit bleek niet mogelijk!

Maar nu ontving ik gisteren een uitgebreide brief van de officier van justitie, dat hij niet tot vervolging zal overgaan.

Eind goed, al goed.

Gastenweblog Pauw en Witteman

De brief:

1 reactie

Opgeslagen onder Persoonlijk

Een Reactie op “Ratelband

  1. Henk

    Beste Michiel,

    Dit was wat mij betreft een voorbeeld voor hoe het niet zou moeten. De wisselwerking tussen de politiek en de media is wat mij betreft te ver gegaan door uw aktie. Bovendien vond ik dat Ratelband een goed punt aansnijdt, namelijk dat er zo onderhand wel heel veel aandacht is voor de homomens in Amsterdam. Ik kan me dan ook niet aan de indruk onttrekken dat u dit uit het motief van politiek gewin heeft ondernomen.

    In tijden van crisis, vind ik dat de koek best wat eerlijker verdeeld kan worden. Amsterdam is tenslotte van iedereen.
    Overigens, de link naar dit filmpje kwam ik tegen op het at5 forum, mocht u zich afvragen waar de late reaktie op dit onderwerp vandaan komt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s