Joran en Peter

Eerder zagen we hoe Peter R. de Vries een wijntje van Joran van der Sloot in zijn gezicht kreeg. Zijn vrouw gooit vervolgens een glas water in het gezicht van Joran en helpt haar man de wijn uit zijn ogen te krijgen, waarbij Jeroen Pauw nog suggereert het water via de hand in het oog te krijgen.

peterjoranfoto3.jpgpeterjoranfoto2.jpgpeterjoranfoto1.jpgpeterjoranfoto1.jpgpeterjoranfoto1.jpgpeterjoranfoto0.jpgjoran.jpgjoran.jpg

In deze bizarre soap is er weer een aflevering bijgekomen. Een verklaring die geen verklaring blijkt te zijn, in dit filmpje legt Joran uit waarom hij tegen een man die hij zes maanden kent heeft gezegd dat hij nadat Holloway onwel was geworden het lijk dumpte in zee, terwijl dat niet waar is.

De man in kwestie schijnt vrij bemiddeld te zijn, stellen zowel Joran als Peter, en ontving voor zijn diensten 25.000 euro voor vijf maanden werk, aldus Peter R. de Vries. Maar als je naar de verklaring van Joran luisterd waaróm hij die meneer dat verhaal heeft verteld dan denk ik… nee dan snap ik er allemaal niets meer van. Of deze jeugdige losbol heeft een ongelooflijk talent om zichzelf in de nesten te werken, óf het deugd van geen kanten.

joran.jpg

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Persoonlijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s